torsdag 9 april 2009

Dumt

Det var dumt att fråga hur mycket jag skulle baka. Inte nog med bullar och morotskakor så tyckte dom att ca 100 kladdkakebitar var lagom... Undra hur små bitar man kan göra??

4 kommentarer:

KOMMENTARSBLOGGAREN sa...

Passar på att blogga lite i Annas kommentarsfält. Av någon anledning har jag inte kommit in på bloggen...Min dator (den bärbara) har dessutom fått fnatt och verkligen börjat kajka ur.

Skärmen har börjat blivit svart på ena sidan, så jag tog det säkra före det osäkra och gjorde en backup på en extern hårddisk och bytte till min stationära dator, som har en jobbig egenskap, att starta om sig själv hux flux...ja ja undrar hur länge den kommer leva....

Thailändarna är roliga. Var man än handlar så får man olika premier eller promotionsgifts när man handlar för x baht.
Jag skulle köpa 5 ac-utrustningar till vårt lägenhetshotell. Det gav mig förmånen att få en supernajs grillpanna, "Hot pan". MEN...den var slut och expediten frågade om jag vill ha TVÅ av den andra premien som var precis under. Ja ja, sa jag och undrade vad det kunde vara.
Det var en elektronisk "BAG SEALER", alltså en liten maskin som försluter plastpåsar med hjälp av värme. Och jag fick dessutom TVÅ :-) kul. En sak jag aldrig tänkt köpa, aldrig tänkt på fanns ens. Man får väl koppla in den och se vad den ska användas till...Exempel: Om vi köper 10 kycklingfileér och använder bara fem, så kan vi försluta fem och stoppa in i kylen/frysen. ja ja, det blir nog bra.

Sist jag var på Carrefour och handlade lite mat för cirka 1000 Baht, så skulle jag också få ngn promotionsak. Jag fick köpa Annanas för 19 Baht/st. Jag köpte två. Vad ordinarie pris var vet jag inte, för de kunde inte prata engelska, och alla skyltar var på Thai...men det blev två. Jag orkade inte bära fler. Sen såg jag att ordinaire pris var typ 35 Baht.

Idag handlade jag frukt till vår juicemaskin, det blev 8-9 påsar med olika frukter, 4-7 av varje sort. 2 klasar vindruvor också. Cirka 4-5 kilo totalt. Det gick på 260 baht. bra pris.
Lucas åt upp alla vindruvor i ett nafs...så ngn druvjuice blir det då inte.

Ha det!

Ann-Charlotte sa...

Hejsan!

Ja jag behöver inte fråga hur ni har det för jag se och läser att ni har det helt underbart...jag har precis pratat med Micke och jag nämnde att ni kommer till svedala den 8 juni..Micke blev super glad för han vill ha med Victor till Dana cup i Danmark...cupen är under vecka 28...Charlie ska vara med så vi ska hyra en stuga i Danmark den veckan med Gunsan...Ni kan väl höra av er via meil eller Gunsans Blogg om Victor kan vara med den veckan...Micke vill ha svar senast måndag..priset för cupen är 3500 kr...

ha det gott
kram
Ann-Charlotte

Cissi sa...

Till kommentarsbloggaren: Jag förväntar mig färskpressad juice VARJE morgon när vi kommer. Som promotion gift väljer jag barnvakt och massage varje eftermiddag samt utekväll med Anna hela veckan. Pierre och Ronnie= tar hand om barnen.

Camilla sa...

Hej Anna med familj! Hur har det gått med allt bak??? Blev det 100 kladdkakebitar + allt det andra?? Jag och familjen vill bara önska er en jättebra fortsättning på påsken som vi antar att ni kanske firar lite granna i alla fall. Här hemma har vi ätit så mycket smågodis att man nästan storknar. Det blir att leva på sallad och vatten de kommande veckorna för att få någon sorts "avgiftning". Annars har vi en väldigt trevligt påsk i Göteborg med min familj. Får se om Hjördis hinner fixa en påskmiddag med Kärn-släkten på måndag då vi är hemma igen.Kram till er alla,Camilla