måndag 20 april 2009

Ao nang

Det blev en minisemester i Ao nang. Riktigt skönt hade vi det. Vi bilade dit. Vägskyltning är inte Thailändarnas starka sida om man säger så. Först har man 20 mil kvar att åka, efter att ha åkt ett tag har man 24 mil kvar.. Dom visar att man ska svänga av men det betyder inte att det nödvändigtvis måste vara nästa avfart kan lika gärna vara tre avfarter längre fram. Annars gick resan bra.

Vi hyrde en poolvilla, priserna nu är jättelåga. Ao nang har växt, det är ett litet minipatong. Många bra restauranger. Svindyrt dock. Inte maten men deras kläder och filmer. En film kostar 60 bath i Patong. (Tidigare 50, dom har höjt) I Ao nang kostade det 150 bath man kunde pruta till 120 bath. Svindyrt!! Köpte iallafall två filmer, båda var dålig kopia. Då fick Pierre nog. Att först vara dyra och sedan sälja dåliga filmer, det blev för mycket. Med bestämda steg gick han och bytte båda filmerna. Det var inga problem att byta dock. Vi hade två jättemysiga kvällar. Dagen spenderades i poolen. Väldigt skönt med lite miljöombyte. Gillar förövrigt Ao nang, det var nog tre år sen vi var här sist. Då bodde våra grannar här. Deras strand kanske inte är den bästa men det finns väldigt fina öar precis utanför som man lätt kan ta sig till.

Lucas pratar oavbrutet, hans kommentar till det hela: Men, får man inte prata eller? Vår lilla villa

Klart man ska ta ett kvällsdopp när man har poolen utanför dörren. Grabbarna grus

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna! Vilket vackert ställe ni hade hittat (det påminner om det ni har i Kamala...ni har ju sååå fint!)Men jag förstår att det är skönt med lite ny miljö ändå! I dag har vi haft kanonväder, men kallt. På fredag har de lovat fint väder och 20 grader!! Hoppas , hoppas!!!Jag och Ola har inhandlat TUJOR i dag på Coop forum. Köpte 26 st för att bilda två st häckar i trädgården. Väldigt fina och höga (1 meter)plantor för endast 59 kr/st. Sådant blir man lycklig av!! Man kan ju knappt köpa tulpaner i det här landet för samma pris.....och de dör efter 2 dagar....... Vi har det jättebra här hemma med vår lilla famlij som snart kommer att utökas. Märker att jag glömmer en massa saker, säger fel grejer, tappar prylar och börjar tänka mer och mer på förlossningen. HJÄÄÄLP- jag vill inte! Men samtidigt orkar jag inte vara gravid så mycket mer. Nu börjar det bli lite jobbigt. Kunde det inte räckt med 30 veckor???Kram till dig och hela familjen,
Camilla

Storasyster sa...

Jasså pratar han mycket, kan för mitt liv inte förstå var han ka ha fått det ifrån... Hahaha

Anna du bjöd på den där ;D
77Sol