måndag 9 februari 2009

Skärpning mammor och lite semlor

Äntligen har vi i denna utsvultna familj fått semlor. Bakade på torrjäst och det gick hur bra som helst. Är det någon gång man är riktigt populär här hemma så är det när man bakat eller lagat mat. Pelle åt minst sex stycken. Sms till honom att det fanns hemlagad mat och semlor till efterrätt. Han kom hem på stört. Köpte mig idag en visp med degkrokar. Inga tennisarmbågar här inte.
Brunch i söndags på Twin Palms. Riktigt gott. Roligt framförallt att Lucas verkligen åt av allt. Älskade lax och skaldjur. Han satt och åt lika länge som oss. Trevligt att bara sitta och äta länge. Victor sov sedan över hos en klasskompis, dom var lediga idag någon thailändsk högtid.


SKÄRPNING MAMMOR
Jag och Nettan bestämde att vi tjejer skulle hitta på någonting kul. Nettan och dom har tagit hit ribbåtar (stora gummibåtar). Bestämde genast att vi skulle ta en båttur till Koh Lipe och sova över där. (Dom har kapten och allt) Snorkla lite på vägen, stanna och äta på Phi Phi. Visst låter det kul? Vi är 8 mammor, alla tyckte det lät som en jätterolig grej men fyra ville inte sova över. Tyckte det lät för jobbigt för papporna att vara hemma så länge själva med barnen. Hallå, skulle någon man ha tänkt så?? Inte min iallafall. Han skulle aldrig ha tänkt på att det skulle vara för jobbigt för mig om han vore borta en natt. Nu skulle han heller aldrig tycka att det inte vore ok om jag vore borta en natt. (Hans enda invändning var att jag skulle få åka till Koh Lipe hans favvoställe. Tyckte vi kunde välja en annan ö...) Skärpning, det handlar om stora barn. Ok, dom har lov den veckan, men det handlar om ett dygn!!

På tal om lediga så åker vi bort precis efter killarnas lov som är nästa vecka. (klantigt, jag vet.)När jag frågade deras rektor hur det gick till om man behövde vara ledig så svarade han: Man tar inte ledigt, man ser till att resa bort när barnen har lov. Ok, bra att veta. Vågade inte säga att vi bokat en resa på två veckor när dom går i skolan. Ska skicka dit Pierre imorgon och berätta den lilla detaljen.
Pelle med sina boxningskompisar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken bullmamma du är! :)
Gott! Särskilt med hembakta!

Och tänk att vi (ja, nu säger jag vi, för jag har iaf hört till dom) har dåligt samvete för att vi är borta nån natt. Jag håller med i allt du skriver och undrar varför man funkar så. Varför samvetet slår till när det inte borde göra det.
Låter iaf som en jättekul grej!

Anonym sa...

Hejsan!

Attans vad semlorna ser goda ut mums.

Kram
A-C

Storasyster sa...

Haha, det är bra Anna skicka Pierre att prata med läraren... Jag skulle ha gjort precis likadant :D
// Sol