tisdag 3 februari 2009

Dagens män

Någon har satt ett fiskben i halsen. Någon har feber och håller praktiskt taget på att gå under. Det handlar dessutom om snuva. Men när det vankas biljard eller bio försvinner dock febern och andra krämpor mirakulöst bort. Annars är det väldigt påtagligt under resten av dygnet. Det är väldigt synd om dessa personer.. Nej det är inte min 5 åring, inte heller de lite äldre barnen. Inte den kvinnliga delen av familjen heller. Detta är dagens män i sina bästa år.

4 kommentarer:

Anonym sa...

yesman...vi pratar om dem som jobbar 10-12 timmar per dag, åker till airport mitt i natten, vi som lägger oss vid 2-3 och går upp vid 7-8 för att skjutsa minstingen till dagis. Vi pratar om dem som gör att det står mat på bordet (restaurangbordet) och att den kvinnliga delen har något att ta på sig. Att den kvinnliga delen av familjen kan ha ett skönt och bra liv här, eftersom hon inte behöver städa, inte heller diska, inte ens plocka efter den manliga delen ;-)

Nu har vi drabbats en mycket allvarlig sjukdom, vet ej vad det är, men vi känner oss hängiga till och från. Feber och täppta i näsan...mycket allvarligt med andra ord...TROTS det sliter vi vidare i NÄSTAN samma takt...

Det är riktigt synd om oss, för vi vet ju inte ens vad vi drabbats av, kanske är det ngt allvarligt, kanske ngt lätt...bästa medicinen är medömkan, uppmuntran och sympati...då blir vi friska snart.

Anonym sa...

Stackars er, det kan inte vara lätt. Min man har försäkrat mig om att det inte finns värre saker än när en man och drabbas av förkylning, halson osv. Så det måste ju vara sant!
/Camilla

Anonym sa...

Typiskt bajare.

Anonym sa...

Pierre, det stavas I N B I L L N I N G S S J U K.