torsdag 29 januari 2009

Victor lycklig

Victor är lycklig, han har äntligen fått sin Apple dator. Den nya MacBook. Han har kollat på alla möjliga modeller men det var den här han ville ha. Pierre försökte in i det sista att övertala honom att ta en PC men han var bestämd. Han betalade nästan hela datorn själv så då måste han ju få välja själv. Roligt för honom, skönt för mig nu slipper jag skjutsa honom till Mac butiken där han har hängt den sista tiden...

Min ipod har råkat ut för en olycka. Den råkade hamna i poolen. (Inget konstigt, det kan hända även den bästa.) Hursom helst så blev jag väldigt ledsen över detta lilla missöde. Pierre som är en snäll man köpte följaktligen en kopia till mig i Bangkok. Originalet är inlämnat på Apple butiken. Nu kan jag ut och promenera igen, jätteskönt.

Alla thaiare ler så snällt åt mig när jag kommer gående, jag vet att dom ler för dom tycker jag är helt galen som är ute och går mitt på dagen. (Thaiare går inte om dom absolut inte måste.) Många erbjuder mig skjuts. Men jag bjuder på det, det är trevligt med alla som ler och vinkar.

Efter min promenad så åkte jag iväg till Yoga centret för att gå på Pilates. Hade lite bråttom och sprang in i fel sal. Förstod ganska snart att jag kommit fel men tyckte det vore så pinsamt att gå ut att jag istället stannade kvar och skämde ut mig i ett helt 90 min pass.

Hans följde med Pelle på hans träning imorse. Han ska köra några pass med honom . Eftermiddagen var jag och Lucas med Hans på stranden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Livet är härligt i Thailand!
Råkade hitta Eran sida om livet i Thailand!
Nu undrar jag, vad jobbar Ni?
Tittar flera gånger hit, om jag få?

Anonym sa...

Vi jobbar med uthyrning av hus i Phuket. www.husiphuket.se
Alla är välkomna att läsa bloggen.
Livet är härligt här...

Anonym sa...

Hej Anna! Du skriver roligt, man blir lycklig och lite avundsjuk! Men snart är vi också i värmen och gottar oss. Det har precis kommit ny snö här hemma. Jobbigt, allt blir så smutsigt och geggigt. Har fyndat skor på coop i dag till barnen. Halva priset på halva priset. Det känns ju nästan som Thailandpriser då. Kram på er alla och hälsa Hans från oss med!

Anonym sa...

Roligt att läsa om din träning. Om thailändarna som vill erbjuda skjuts :) och om passet du kom in på.
Vad var det för pass?

Tycker att du var jättebra som stannade i 90 minuter!!! Och jag har väldigt svårt att tro att du "skämde ut dig"