fredag 2 januari 2009

Mango på parmaskinka. Innan dess hade vi fått pizza och rå tonfisk. Jättegott. Rå tonfisk är verkligen att rekommendera.
Fisk

Pasta, detta var för en person. Tänk er själva att äta sju så här stora rätter.
En annan pasta rätt med musslor. Riktigt god, men nu börjar man bli mätt. Efter detta var det lamm och sedan efterrätter för de som orkade. Svensk som man är äter man upp allt! Maten kom nog inte riktigt i den ordning jag skriver.
Nyårsafton bestod av massor med mat. Vi var 20 personer som bokat en bord på en ny öppnad italiensk restaurang. Den ligger precis där vi bor. Menyn bestod av 7 rätter. Vet ni hur lång tid det tar att äta sju rätter?? Lååång tid. Gott och trevligt men det var lite för mycket mat. När lammet väl kom in som var huvudrätten orkade men knappt äta en tugga. Sedan vart det fyrverkerier och champagne uppe hos Tim. Kvällen avslutades på catch. Vi tog en tuktuk dit. Annica var lite orolig hur vi skulle komma hem så vi bestämde med chauffören att han skulle hämta upp oss senare. Detta gjorde han gladeligen, han parkerade och väntade på oss inte nog med det vi hade inte jämna pengar att betala ditresan för men det var inga problem han ville inte ha några pengar då, han kunde ta allt när vi kom tillbaka. Vi måste se väldigt pålitliga ut, han tackade nej till alla andra som ville ha körningar för att vänta på oss och då hade han inte ens fått betalt för ditresan. Han tog inte betalt för att vänta men vi gav honom 100 bath i dricks. (25 kr) Annica skämdes och ville ge mer..

Shopping på högnivå med likasinnade systrar bestod nyårsdagen av. Vi var borta hela dagen och hann handla massor med skor och väskor. En riktig toppendag!

Idag har det varit molnig Jag hade min andra dyklektion som bestod av teori nästa gång ska vi ut och dyka. Annica och co var på fredagmarknaden, hon kom hem med fler par skor och en hel del annat. Jag lurade också på henne en massage. Hennes kommentar till det hela var att det kändes som hos tandhygienisten för tio år sedan. Det gjorde väldigt ont. Det blir inga fler gånger för henne... Nästa gång blir det fotvård. Men hon tyckte det var bra, alla knutar är borta men gjorde ont trots att vi bara tog olje massage. Ikväll ska de andra in till Patong vi ska sluta upp med dem på Catch på kvällen.

Passar även på att gratta våran underbara mamma som fyller år idag. Grattis på födelsedagen!!

2 kommentarer:

Ola sa...

7 rätter är maffigt men vad gott det låter/ser ut på bilderna. Vad roligt att fam Bäckström kunnat fira jul och nyår med er, de verkar ha haft en underbar resa.

Vi blev hastigt och olustigt lite sjuka igen efter nyår. Det enda positiva med det är väl att man inte går upp i vikt under helgerna som man normalt gör med all god mat och godis.

Rejält kallt ute idag, skall ner och sätta på en härlig brasa. Ha det bra med er! Hälsningar Ola.

Anonym sa...

Gott nytt år! Skönt att höra att ni har det så bra! Vi hade ett bra nyår. 5 småtjejer från 2-6 år röjde halva kvällen, sedan var det vuxenkalas till 05. Bara Jesse orkade hela dygnet...

Vi saknar er! Kram Cissi med familj