torsdag 22 januari 2009

Hansa 50 år

Idag fyller Hansa 50 år. Dagen började med elefantridning sedan blev det skjutning inne i Patong och därefter Big Budda. Allt detta med Pelle som guide. Kvällen spenderas inne i Patong. Han verkar helnöjd!

Pierre har åkt iväg på sin motorcykel resa med Hans idag. Själv har jag varit på Twinpalms och fått mig en Hot stone massage. Helt underbart, alla som kommer hit måste testa det. Man blir masserad med heta stenar. Ja, det är ju uppenbart av namnet men det var så himla skönt.


Så här såg Lucas ut när han kom hem idag. Han har varit på tempelbesök som avslutades med lek och bad på stranden. Tröjan är för stor, skyller på Pierre som lämnade imorse.

Spelade memory med Lucas när vi kom hem. Han var riktigt duktig. Väljer ju självklart att tro att han är ovanligt duktig. Sådana är vi hemska småbarnsmammor....

Victor och Philips dag: Skola, träning, mat, läxa sedan The Simpsons och god natt.

Imorgon kväll ska jag träffa några gamla jobbarkompisar som är här på besök. Pelle ska vara barnvakt. Detta vet han ännu inte, men han är ju ute idag och två dagar på rad kan aldrig vara bra..

3 kommentarer:

Ola sa...

Gratta Hansa på fördelsedagen!! Hipp hipp hurra!

Anonym sa...

Grattis Hansa....Du verkar haft en härlig dag, tillsammans med en "toppenguide". Jana o Annica

Monica sa...

Sara klår oss alla stort på Memory. Det måste vara antalet hjärnceller som är snedfördelat... Varje kväll kör vi Memory för att bevisa att vi kan överlista lillasyster, men ännu har ingen lyckats! Du får ta hit Lucas och sätta ner henne på jorden igen. :-)