måndag 5 januari 2009

Glad

Ibland är man gladare än vanligt. Denna dag har varit en sådan. Solade med min syster, hon brände sig lite lätt... Hon sa att hon pallar inte en dag i solen till, hon hoppas på moln imorgon. Vi hade molnigt igår, då låg vi vid poolen och läste hela dagen. Det passade henne bättre. Gårdagen slutade med middag och shopping i Patong. Tog Annica till butiker som ligger bakom dom vanliga, först ville hon inte gå in trodde bara att jag skulle gå på toaletten när hon insåg att det var en butik där bakom vågade hon knappt gå in. Hon fick ialle fall handlat en del. (Hadväskor för ovanlighetens skull..)


Efter dagens middagen hade jag, Annica, Pelle och Pierre en film kväll. Såg Death at a funeral, den var jättebra eller så var vi bara väldigt trötta. Just nu är Pelle och Pierre på väg till flygplatsen för att hämta upp Pelles farbror. Hans plan är försenat.

Pierre har skaffat sig en ny leksak, lägger upp bilder på den imorgon.

Alla har numera fullföljt pakten som lades för en vecka sedan angående tatueringar. Herrarna är väldigt nöjda. (Nu hoppas vi på att inga flera sådana pakter avläggs. )

Imorgon blir det Surin beach. Har lovat Annica att man kan ligga i skuggan med parasoll...

1 kommentar:

Monica sa...

Sola för oss blekfisar också! Fast jag ligger också helst under ett parasoll och blir så där vackert smygbrun... :-) Mattias Holmdahl (som flyttade till Alingsås för flera år sedan) var och sov över här för några dagar sedan. Han hälsar till Victor och Philip!