lördag 2 maj 2009

Elefanterna kommer...

I torsdags var det shopping och sedan middag uppe hos Tim. I fredags var Pierre iväg med Eva in till Patong. Dom lunchade och fikade. Cissi och Ronnie tog en moppetur och åt lunch och kollade in ön. Barnen var hemma med mig. På kvällen var det fredagsmarknad som hela gänget gick på. På kvällen åkte jag och Cissi in till Patong där vi hittade jättefina smycken som vi handlade. Mycket roligt. Vi var tvungna att lugna ner oss lite efteråt så vi satte oss och tog en drink. Vi blev sittandes halva natten. Både hon och jag har ont i halsen idag för att vi pratat så mycket. Liiite trött idag.

Idag blev det Wat Chalong. På vägen hem så stannade vi och matade elefanter. Middag intogs uppe i bergen. Pierre och Eva tog en tog en tur in till Patong för att Eva ville handla väskor. Hon är mycket nöjd med alla sina inköp.


Middag uppe hos Tim. Visst är dom söta! Lucas gick direkt in och satte sig och gjorde wat tecknet. Ronja efter och gjorde likadant. Såg elefanter på vägen hem. Stannade och matade dem.

Anna bad mig krydda bloggen en smula, och så här gick det då... (Pierre)

Strax efter detta kort togs, så tar elefanten tag i Lucas och slänger upp honom på ryggen. Ronja blev lite ledsen eftersom hon också ville rida elefant. Så Cissi slängde upp Ronja på ryggen också, men då blev elefanten så himla rädd att den drog iväg in i skogen. Så imorgon ska vi leta efter barnen..för dom tycks inte komma hem av sig själva. Vad farmor (mormor) tyckte om denna historia ska vi inte ta upp i denna blogg. Men hon tyckte det var förfärligt av elefanten, att den inte tog med henne på ryggen också.

Inga kommentarer: