fredag 7 november 2008

Poker

Ett paket är på väg mot Sverige. Synd att jag inte kan visa bilder men det skulle liksom förstöra allt.

I går lästes det massor med engelska. Snabb lunch med Tim för att sedan avsluta kvällen med poker. Jag, Pelle och Pierre var deltagarna. Alla som känner Pierre vet att det är ALLVAR när man spelar spel. Jag och Pelle fick iallafall igenom de flesta regler vi ville ha. Pierre påstår att det inte går att spela mot oss för vi är för mycket av amatörer! Inte som när han spelar med Benny och co. Vi hade iallafall en rolig kväll. Alla vann en gång var men Pelle vann när vi spelade Texas någonting. Vad det nu heter.

Har precis varit på spa behandling. Skrubbade hela kroppen och efter det fick jag en ansiktsbehandling. Känns väldigt skönt. Ikväll ska jag och Pierre på Catch och äta medans Pelle är barnvakt.. Hoppas ni får en trevlig kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter ljuvligt! Här är det mulet, inga spa så långt ögat räcker och gubben borta på "herrkväll". Det blir väl popcorn, läsk och tv som en uppiggande fredagkväll.
Ha så skönt ni! :)
Kramar från Trollbäcken

Storasyster sa...

Härligt med spa, skulle själv behöva en helrenovering... Ser ut somen urvriden disktrasa för tillfället :)... Men om livet inte kommer ed några nya överaskningar nu på ett tag ska jag faktiskt gå till frissan... Men som sagt, vi får se :D // Sol på er