onsdag 26 november 2008

Mamma har kommit

Mamma och hennes vännina Lotta har kommit. Kul, hämtade dem från flygplatsen. Hon hade massor med roliga saker till mig. Lägger in kort imorgon.. Pelle har nu instalerat dem i deras hus dom hyrt. Dom var jättenöjda, vilket var skönt. Vi ska äta lunch på stranden imorgon. Har bara tid med en snabb lunch...

Har insett att denna engelska är MYCKET svårare än vad jag trott... Har liksom tyckt att det varit ganska enkelt. Har klagat lite, men egentligen tyckt att det varit lättare än jag trott så till den milda grad att jag inte riktigt kollat vad denna sista uppgift skulle bestå av..... Tog lite ledigt förra veckan och tänkt att jag fixar att skriva ihop någonting på ett par dagar.

Inser nu till min förfasan att jag inte ens fattar vad det är dom vill att jag ska göra. Men det är VÄLDIGT mycket. Allt annat innan har bara varit lite förberedelse inför detta. Lite mjukstart så där, få oss varma i kläderna. Jag har ju läst boken men inser att jag nog måste läsa delar av den igen och analysera ALLT.

Måste sätta igång!! Det ska vara inlämnat på söndag, blir till att skriva hela helgen.... Kan man vara sjuk fast man läser på distans?

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter härligt med besök!
Får jag fråga, eller har jag redan gjort det? Jaja jag frågar igen, hur kommer det sig att ni bor i Thailand och hur lyckades ni ordna allt praktiskt?

Jobbar ni, eller har ni liksom ett sabbats år?

Jag är hur nyfiken som helst då jag har drömmar om Thailand.

//Stina