torsdag 13 november 2008

Loy Kratong Festival

Lucas, den gjorde han på dagis, jag tror han fick hjälp...

Philips som han gjorde i skolan




Idag firas det Loy Kratong Festival. En festival som ska hedra vattengudarna. Man bygger en "båt" som ska föra bort olycka. Kolla in vilka fina Philip och Lucas har gjort för detta tillfället.

Annars är det fullt upp. Pierre och Pelle jobbar dygnet runt känns det som. 70-75 familjer är inbokade och många hus är fullbokade. Kul! Deras planering kan ju ibland önskas vara något bättre... Folk ringer till Pierre dygnet runt. De flesta vet att han sitter i Thailand ändå kan de ringa mitt i natten. Tur att vi är nattmänniskor och oftast är uppe men att ringa vid 04.30 är lite i senaste laget. Imorgon kommer det gäster till lägenhetshotellet, där även Pelle bor i en av lägenheterna.

En del undrar vad jag gör hela dagarna, förutom att ta hand om tre barn när de kommer hem från skolan så går det mycket tid åt att plugga. Oroa er inte, jag har inga problem med att få dagarna att gå...

Pierre har skrivit en uppsats om hur han har försökt att få internet till ett av husen. Om ni orkar läsa får ni kolla under kommentarerna på Äntligen.

1 kommentar:

Monica sa...

Så fina ni är och vad duktiga barnen är på att pyssla!