söndag 30 november 2008

Fun Run








Victor och Pierre kör lite strategi innan loppet. Victor springer in som två av alla 11-14 års killar och tjejer. Victor var bäst i sin skola. (Det var många skolor inbjudna.) Loppet var 6.5 km. Han springer på 33 minuter.
Philip gör ett toppenrace. Han blir två i sin åldersgrupp. Superduktig, han var väldigt stolt och glad när han kom i mål. Har lovat honom att vi ska ut och springa tillsammans.

Hela dagen var trevlig man kunde köpa hamburgare och lotter. Bjuda på olika saker som föräldrar skänkt. Alla pengar gick till skolan. Loppet kostade 100 bath att springa. Bra ordnat av skolan. Såg knappt röken av Lucas på hela dagen han hade verkligen jättekul med alla barn.



Bildbevis på att mamma har kommit hit. Idag har hon varit hos frissan så nu är det fritt fram att fota henne. Här sitter hon med lilla hunden. Hon och Lotta har varit här och ätit i kväll.

Förövrigt så skulle Victor visa Zlatan i webbkameran, Zlatan passade då på att kissa på hans tangentbord. Resultatet av detta blev att hans dator numera inte funkar...

2 kommentarer:

Storasyster sa...

Det är attans vilka duktiga barna du har, dom måste ha fått det från sin mor :D // Sol

Monica sa...

Heja Victor och Philip!!!