fredag 14 november 2008

Fredag

Pelle är helt inne på sin Thaiboxning, det enda han pratar om.... Han har börjat boxat med några killar och åker iväg vid 8.00 sedan äter han sin kattmat. (Tonfisk)

Kom på igår att jag måste ut ur landet innan imorgon. Jag och Victor åker till Singapore på söndag. Får en dag overstay.

Ikväll ska vi ut och käka med Tim och Stefan, Pelle har redan bestämt vad han ska äta och dricka. Han ska ju träna imorgon och vill inte förlora fokus. Själv är jag inte lika fokuserad, men jag var och tränade imorse och igår. Det tar sig...
Trevlig fredag!

3 kommentarer:

Ola sa...

Hej, schysst att åka till Singapore! Låter ju inte som någon större uppoffring.

Jag gör en Pierre och kommunicerar till omvärlden via kommentarsidan; vi väntar tillökning (!) vilket är väldigt roligt. Barnet kommer troligtvis i juni så nu behöver vi planera lite. Skall vi ner till Thailand borde vi göra det under våren för sedan lär det ta ett tag innan det blir av. Och smidigast vore att ordna barnvakt till Gabriel och Emma så vi kan åka själva. (Mamma kanske läser detta och plötsligt hör av sig..) Om man nu orkar vara borta från barnen två veckor.

Vi hör av oss så kan vi planera vidare. Camilla är på middag och jag skall försöka få två hyperaktiva barn i säng, var kanske inte så smart att ge dem kladdkaka nu innan de skall lägga sig.

Hälsningar Ola.

Anonym sa...

Anna, jag har skickat med Anne ett paket med godis,obyggt pepparkakshus och lite tidningar, verkligen inget speciellt men kanske kan vara roligt att ha. Hon lämnar det på sitt hotel om du kan hämta det där? Frågan är hur hon kan få tag på dig, vad har du för telenr (mobil och Hem)?Jag vet dessvärre inte/inte hon heller fören de landar,vilket hotell i phuket (patong)de skall bo på. Hon åkte igår. Hälsa Ola m.familj och gratta samt hälsa Hjördis att jag har hennes bok här. Kram

Monica sa...

Rooooligt! Och så får man läsa skvaller i kommentarerna också. Grattis till blivande fastern! (Jag tycker fortfarande det är lika kul med syskonbarnen trots att det hunnit bli några stycken.) Vad duktig du är som tränar, Anna!