fredag 3 oktober 2008

Operation


Den vid det här laget välkända Dr. Pisit Kampeera fick sig igår ett besök av Pelle. Kamal Clinic har tidigare besökts av andra storheter från våran släkt..


Pelle har haft en stor knöl bakom örat. Den blev vätsefylld och började växa och göra ont. Efter att ha sagt att det kanske är djur i såret beslöt sig Pelle för att gå till doktorn. Det var inga djur utan en godartad cysta. Dr. Pisit Kampeera beslöt sig för att skära bort den direkt. Pelle äter nu penecilin och ska på återbesök ett par gånger. Han hälsar att det gör ganska ont.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa från oss!
C mår bra, men G:s ögonproblem var inte vaglar utan blefarit (så att han kan uppdatera sina journaler).
mvh/stocksundarna

Anonym sa...

Fågeln borta!
Igår var vi på en fest på Catch Beach Club som tillhör Twin Palms, där Rolf jobbar.

Det var en kanonfest, där alla var vitklädda. Anna lär väl lägga upp lite bilder sen.

Till fågel-historien hör att vi har ett tak i vardagsrummet som är ungefär 10 meter högt, och när vi släppte ut f¨ågeln ur buren så letade den sig genast upp i det utrymmet. En perfekt bur tyckte fågeln, som Philip för övrigt döpt till Emma, 10 meter högt, och 10 meter bred fyrkant. Ok, tänkte vi och lade mat på bordet.

Men i morse när vi vaknade var fågeln borta... Antagligen hittade den ett förnster som Pelle hade öppnat på toaletten i Lucas rum. Anna har varnat Pelle många gånger för att ha fönstret öppet, eftersom en orm lätt kan slingra sig in den vägen. Nu blev det dock ingen orm som tog sig igenom, utan en fågel som flög ut.

Pelle sover fortfarande och Philip sover hos en kompis. Vi får väl se vad som händer snart då vi berättar vad som hänt.

Ha det bra så länge...

Ola sa...

Hej familjen. Trots ormar, sjukhusbesök och annat smått och gott verkar det som vanligt vara underbart där nere. Man hade gärna varit med på festen, vad mycket god mat! Och för så lite pengar, otroligt.
Camilla har smitit till Göteborg över helgen och sa att hon känner sig som en ny människa nu efter att fått sova ut hela natten utan barnens (Emmas) ideliga oljud. Det är hon värd.
Vi hittade en massa höstkantareller alldeles bakom vårt hus häromdagen. Glädje!
Vi hörs /Hälsningar Ola

Anonym sa...

Hualigen, låter läskigt!
Kramar från Tyresö