tisdag 7 oktober 2008

Logik

Ok, tydligen är det så att om man förlorar en fågel ska man få en hund... Det tycker hela familjen verkar logiskt utan mamman. (Den enda förståndiga i sällskapet).

Pelle och Pierre till gymet. Jag pluggade. Eftermiddagen spenderades på Surin beach där killarna surfade. Strålande sol. Lagom med vågor. Ibland har man det bra.

3 kommentarer:

Ann-charlotte sa...

Attans vad skönt du har det...jag tycker att du ska köpa en hund...
Tänk på att det är alltid ngn som är glad när du kommer hem...

ha det gott
kram

Anonym sa...

Bra skäl... jag köper en hund direkt :-)

Anonym sa...

Just glömde priskollen-->
En av nackdelarna av att vara här i Thailand är att vattnet i kranarna inte går att dricka. Man kan ju dricka såklart, men hur man mår i magen sen, vet man inte.
Trots att ni har perfekt vatten i Sverige så köps det mycket vatten på flaska ändå..konstigt. Här är det förståeligt. Vi måste köpa vatten.

Vad kostar det då? jo i butikerna på liten flaska kostar det cirka 4 kronor. Men till hemmet har vi utbytbara 20-litersflaskor med vatten. Vi har två flaskor. Dessa flaskor väger en hel del.

För att byta ut dem när de är tomma, ringer vi ett samtal, och då kommer det en kille med två nya flaskor och byter ut dem mot våra tomma. Han brukar komma inom fem minuter, vet ej var han är, men någonstans i närheten uppenbarligen.

Kostnad för att byta ut två flaskor inklusive körningen: 24 Baht! Alltså 4.80 ungefär...MEN hur billigt det än är, så är det ju såklart enklare att bara vrida på kranen och få friskt gott vatten...tänk på det...