fredag 10 oktober 2008

Fredagskväll







Så här ser vår fredagskväll ut. Jag slavar i köket. (jag har receptet på datorn, tack vare snälla mamma som mailade det till mig.) Pierre och Victor vet jag inte vad dom gör. Eller jo Pierre har satt på sig strumpor för han ska visa Victor hur man gör moonwalk..behöver inga ytterligare kommentarer på det..Pelle, Philip och Lucas spelar fotboll. Eller någonting liknande.

Engelskan inlämnad och klar..Imorgon ska jag och Tim ha tjejträff hemma hos henne, därav mitt slaveri i köket. Killarna har fotboll kl. 8.00 imorgon, jag kommer inte att köra dem. Pierre har precis serverat mig och Pelle en drink så här på kvällen. Pelle hälsar att hans drinkar är godare än Pierres. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll..

3 kommentarer:

Giamia sa...

Syrran blir kvar hära och städar! men jag kan skicka över min soffliggande man...
Här hemma är det nu IDOL som man måste genomlida på fredagskvällarna ett tag framöver.
Ha det bra!
Kram Gunilla

Anonym sa...

Hallå jobbar ni aldrig där...
Eller är det bara drinkar.
Hls.Pelle Jenmert.

Anonym sa...

Vad glad jag är att jag har varit hos er. Jag kan precis leva mig in i vad du skriver, ser hela situationen framför mig. Vi har också haft en mysig fredagkväll. Wilma var här, hennes föräldrar och lillasyster var på bröllop. Wilma var otroligt snäll och rolig. Sen kom Ulf, Anette, Joel och Sebastian. Vi fikade och grattade Anette som fyllde 44 år. Hoppas att glassen blev bra.
Kram!! mor