onsdag 24 september 2008

Victors födelsedag.





Yes, igår fyllde han år. Han var väldigt glad när vi kom in och sjöng för honom. (Han sov inte vidare som Lucas.) Han öppnade sina paket och var mycket nöjd för dem. Iväg till skolan, där han fick bjuda sin klass på donuts. På eftermiddagen hade vi lite fika härhemma. Det spelades på hans nya guitar hero. Väldigt populärt. Han fick även en jättefin basketboll av Melker och Valter som dom genast invigde. På kvällen fick Victor bestämma mat. Det blev en köttbit på Karlssons.

På söndag ska han fira med sina kompisar.

Han blev väldigt glad över alla som mailat, ringt och grattat honom. Det betyder mycket när man är borta så här.

Superkul att Micke och Gunilla med barn bestämt sig för att komma ner i vår, det ser vi fram emot!! (Jag tar förgivet att ni kommer till Phuket..)

Vi har verkligen kanonväder här, känns som vädret redan vänt.

2 kommentarer:

Storasyster sa...

Det är helt otroligt att han är 12 år, jag tyckte det bara var ett litet tag sen du blev gravid! Men nu kom jag på, det betyder att jag är 12 år äldre, inte en chans ni måste ha räknat fel :D..
Jo klart att du ska komma hem till jul, tänk vad härligt, tre minus snålblåst och slask överallt mörkt och kallt. För att inte tala om all sura glåmiga sönderstressade människor som bara vill till, vad vet jag, typ Thailand ... Men ni är såååå välkomna, ha ha ha..
Hälsa familjen // Sol

Anonym sa...

Sådärja, då är även vi Stocksund med i matchen!
Bra blogg - och ännu bättre kommentatorsblogg. ;)

mvh/p.