onsdag 10 september 2008

Olycka och skolarbete

Snälla mormor hjälper Philip med läxan

Victors prov
Barnen går ju på en internationell skola. De trivs bra men det är väldigt högt tempo och massor med läxor. Det tar hela deras eftermiddag, vet inte riktigt om det är så bra... Men de kämpar på. Victor fick alla rätt på sitt matteprov. Jättekul!! Eftersom det här är min blogg får jag skryta hur mycket jag vill om mina barn :)

Och nu till mitt stora barn. Pelle skulle åka iväg på moppen för att handla. Åker lite för fort i en kurva, vägen svänger men inte Pelle. Han skrapade upp armen men annars var det inga problem. Vi hade dagen innan köpt en ny moppe men som tur var hade han tagit den gamla. Moppen vart lite skada men går att fixa..

Vi har en maid. Alla borde ha en maid, det är helt underbart. Man får väl inte säga det men så är det. Hon hämtar barnen på skolan innan hon slutar. Jätteskönt.

Pierre och Pelle har börjat läsa Thailändska. Det var första dagen idag. Pelle säger att det var svårt som satan. (Hans egna ord). Jag och Tim har arbetat hela veckan med våra smycken. Jättekul. På tisdag åker jag till Bangkok med mamma och lämnar av henne, då är det dax för henne att åka hem. Jag ska samtidigt hämta upp smycken som vi beställt.

Ha det bra!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

klart du ska skryta över dina barn. Det är ju grymt bra!! Kul att det går bra!

Och du - skicka hit den däringa maiden på studs. Jag behöver henne!

Kolla min blogg - jag ska lägga in bilder där, vi håller på å renoverar... Det är dammigt å skitigt som fn!
Fast det blir nog bra när det är färdigt :)

Storasyster sa...

Jaaa kan inte maiden komma hit till mig också behöver en sådan av bara s-an... Och glöm inte att visa smyckena // Kram