tisdag 16 september 2008

Lucas födelsedag

När Lucas äntligen hade vaknat




Mamma bakat, det är lite jobbigare här med torrjäst och annat man får ta när det inte finns det man vill ha... Men min mamma fixar det mesta..






Alla klev vi upp tidigt. Victor och Philip ville vara med och sjunga innan de skulle åka till skolan. Men Lucas ville inte vakna. Tyckte det var alldeles för tidigt. Så vi fick gå och lägga oss igen.. Han kom en timme senare och ville ha paket. På dagis bjöd han på glass i hederlig svensk anda. Han bröt dock ihop när han skulle hem och insåg att kalaset var dagen efter....


Kalaset gick mycket bra. Massor med paket som sig bör. Snälla mamma hade bakat en hel uppsjö med saker. Alla var glada att få lite hederligt svenskt fikabröd. Tack snälla mamma. Kvällen avslutades uppe hos Tim där Stefan lagat en supergod skaldjurs pasta.


Mamma insåg att hon hade en dag mindre än hon trott så hon åkte in till Patong och shoppade det sista. Hon kom senare under kvällen med en tuk tuk, hon börjar bli världsvan lilla mamma.





2 kommentarer:

Storasyster sa...

Vad mysigt det ser ut.. :)
Vilken fantastisk mamma du har, själv har jag slavat hela helgen för att baka till ett j-a föräldrar fika.... Du vet man måste ju liksom visa sig duktig.. Och ja, dom blev impade, ha ha ha
// Kram på dig och hela familjen

Anonym sa...

Man dör inte av ormbett här i Thailand. Men om man utmanar ödet och inte tar sig till sjukan så blir det tack o hej.

Viper samt Cobra är inte så trevliga att ha runt fötterna.

Fredrick