söndag 7 september 2008

Grillfest

Pelle dagen efter hemma hos Stefan och Tim


Tim och Sussie

Roffe, Pierre och Pelle Trötta killar. Victor och Valter


Känner mig lite trött och sliten. Gårdagen var lyckad. Mycket vin, god mat och trevligt sällskap. Det badades i poolen och vädret var bra så grillningen vart lyckad. Bästa presenten var kokboken Rolfs Kök. Mycket bra, Pierre har sett flera recept som han ska laga.

Pierre tycker jag ska skriva om lite intriger. Ok jag ska göra honom till viljes. (I ren vana ;) Just nu jagar Pierre en katt. En katt har tidigare kissat i ett par av hans skor. De skorna hade han vänligheten att skänka till Pelle.

Men nu till intriger. Pelle skulle på dagen sätta igång vattefallet. Han fick igång det och det var jättefint. Alla badade. På morgonen (idag) hör vi mamma säga att det är översvämning vid vårat sovrum och att Pierre måste komma. (Vi sov fortfarande) Halva poolen är tömd. Elefanterna sprutar fortfarande vatten men Pelle måste ha vridit på någon spak som gjorde så att poolen tömdes. Vattnet har runnit undan någonstans vet ej vart men vårt sovrum klarade sig. Nu har vi vridit på lite rattar och hoppas att vi fyller poolen igen.

Nej, det var inga intriger. Mamma och Stefan buggade, ingen intrig men ni missade något. Tim strippade halvt om halvt i och för sig. Kommer inte ihåg varför. Men helt klart sevärt.

Idag hade vi massor av mat över vi åkte upp till Tim med den. Eftersom Rolf var där och han är kock så fixade han och Stefan jättegod mat av mina rester. Kanon! Vi slappade där hela eftermiddagen. Skönt

Mamma har precis fångat en groda i en m&m påse.

Ha det bra!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kan ju tillägga att Anna själv är mycket rädd för alla grodor...

Anonym sa...

Jag är inte ett dugg rädd för grodor... Får nog komma och rädda dig :D... Låter som om ni hade en mycket trevlig kväll... Grillning och fint väder låter bättre än färdiga köttbullar och hällregn...//Kram

Anonym sa...

Superkul att läsa om alla "intriger" :) och kolla alla kort. Bra att du börjat blogga!! Vad fint det ser ut i huset!
/Malin